THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

Tuesday, February 24, 2009

mY bRo.....

harghhhh......


heheh.... tergezut dak.... tiba2 teringat kat adik aku.... aku ada sorang ja adik ... tu pun terkuit-kuit... pasai dok jauh... nuh kat jb nuh... dia keja kat kem majidee jb.... as an army officer.... jeles aku.... muda2 dah keja .... aku dulu tanam anggur 6 bulan tau dak... dia abis2 ngaji ja dok umah 2 minggu org panggil masuk keja tros... tak dan aku nak buli dia... (mcm la bleh buli dia .... eheheh skali dia sergah aku baru tau...) ekekek

dah kami nie 2 beradik ja... jadi kami nie mmg rapat gila.... gila pun tak rapat mcm kami.... eheeheh... apa2 dia akan contact aku... susah ka senang ka... aku pun sama.... susah ka senang ka tengah2 ka.... nak tanya pasal mak ayah aku pun dia pakai sms kat aku ja..... ya la dia bz skit ... tanya aku skit dah .... tapi kalu bz sangat la... slalu dia main call tros ja... dia malas nak sms.... tambah kat mak aku lagi kena call tros... pasal mak aku tak "sms-friendly" ....

jarak kami nie 6 thn .... bygkan time aku 6 thn baru aku dapat adik.... fuh jeles gila kat dia walaupun time tu (time tu ja la..) dia comelll gila ..... mcm anak patung ... putih gebu.... dengan tembon dia... mai besaq la dia dah tak jadi "nasik-friendly" dah.... dia main sebattt ja apa yang dia nak.... kira bakal wife dia kena masak benda yg dia btol2 suka la.... kalu benda tu dia tak suka ... dia tak makan la.... dulu time skolah kalu dia tgk mak masak lauk yg dia tak berkenan .... dia buat benjo tros tengahari2 buta tuh.....

Time kecik2 dulu biasala... memang kami kuat gaduh ... stok gaduh angkat pisau n ligan tuhhh... (time mak tak dak kat umah la)... tapi sekarang tidak lagi .... (nak mampuih ... besaq2 dok buat lagu tu .... tak pasai org antaq p dok wad).....

Mai lepas kawin dok 2 bulan dia dapat masuk kolej tentera darat kat johor.... dia dok sana dlm 2 thn pas tu kuar umoq 20 .... keja tros .... fuh jeles aku... mana aci.... dah la tak dan dok lama kat umah ..... umah sunyi .... kami dah 2 beradik ja.... dia dok jauh plak.... tak dan nak mencurah kuah gulai atas kepala dia .... tapi lepas nie mintak2 la dia kena posting kat area utara nie senang la nak balik.... umah ......

4 comments:

Diamilikku said...

husband kawan kak su pun ada kat kem majidee tu..cousin kak su pun keje situ gak rasanya...

jue@dnjuice said...

kak sue : hermmm.... rasanya adik jue kenal la org utara2 nie tu pun kalu satu team ngan dia dia 1 renjer ... kalu askar melayu tu dia kenal gak.... asben kwn k sue ngan cousin k sue tu batalion mana ? askar melayu ka renjer ?

Diamilikku said...

hehehehhe..tak tau..
nanti2lah kak su tanya balik...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)